Social Media Agency

 Hallakate ofron shërbime të specializuara për krijimin, zhvillimin dhe menaxhimin e prezencës suaj në internet

  • Auditim të prezencës online
  • Planifikim strategjik 
  • Shpërndarje të përmbajtjes
  • Menaxhim të faqeve dhe profileve
  • Krijim të target audiencës
  • Menaxhim të Facebook Ads
  • Krijim të përmbajtjes
  • Raporte analitike
  • Trajnim dhe Konsulencë
  • Përkrahje teknike
Social-media-Kosovo
+
0
Vite eksperiencë
+
0
Kampanja të implementuara

Ekspertiza jonë disa vjeçare në media sociale dhe në marketingun digjital na mundëson që t’i kuptojmë nevojat tuaja dhe t’ju ndihmojmë në arritjen e qëllimeve me prezencë online.

0
h
Online
+
0
Klientë

Procesi i punës

1 Kafe me ekspertin

Para se me dalë online, preferojmë me u taku offline 🙂

Zhvillimi i Strategjisë

Çka? Qysh? Kur? Kush? Ku? Sa?

Krijimi i kampanjës reklamuese

Facebook Ads, Instagram Ads, Twitter Ads, LinkedIN Ads, Youtube Ads

Analizë dhe Raportim

Sa likes? Sa klikime? Sa komente?

SOCIAL MEDIA NË KOSOVË

Analiza jonë tregon se Kosova në media sociale ka:

630,000 përdorues aktiv në Facebook

70,000 përdorues aktiv në Twitter

260,000 përdorues aktiv në Instagram

1 Milion përdorues të internetit në mobil në Kosovë

Nëntor 2016