Konkurs për punë


Ne jemi duke kërkuar kolegë që janë të interesuar të punojnë  me NE në këtë industri të re

Pozitat e hapura:

 • Dizajner/e Grafike
  • Roli:
   Kontribuon ne procesin kreativ në projektet e kompanisë
   Zhvillon komunikimin vizual që arrin audienca të caktuara në media sociale dhe krijon eksperienca të reja:
   Me njohuri të shkëlqyeshme në Adobe Illustrator/InDesign/Photoshop
   Me përvojë 2+ vjeçare në fushën e dizajnit grafik dhe reklamimit;
   Me përkushtim dhe interesim për të mësuar në trendet e fundit
   * Të  jesh perdorues aktiv i mediave sociale si Facebook, Instagram, Snapchat dhe ViberTë gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë Portfolion (me punë) bashkë me CV në [email protected]

   Ne ju ofrojmë: vend atraktiv të punës, një ambient modern, pagë solide, angazhim në projekte interesante, mundësi te mira për ngritje profesionale dhe orar fleksibil.

 

 • Social Media Specialist
  • Detyrat:
   Kontribuon ne procesin kreativ në projektet e kompanisë
   Kryen kërkime mbi trendet aktuale dhe preferencat e audiencës në Kosovë
   Krijon dhe zbaton strategjinë e mediave sociale për klientët duke e përshatur me qëllimet e biznesit
   Gjeneron, modifikon, publikon dhe shpërndan përmbajtje për të “engage” audiencën
   Menaxhon kampanja të marketingut online në platformat si Facebook, Instagram etj.
   Na duhet dikush me përkushtim dhe interesim për të mësuar në trendet e fundit në media sociale dhe me aftësi të të menduarit jashtë kutisë
   *Përvojë 2+ vjeçare në fushën e mediave sociale apo marketingut dixhitalTë gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë Portfolion (me punë) bashkë me CV në [email protected]
   Ne ju ofrojmë: vend atraktiv të punës, një ambient modern, pagë solide, angazhim në projekte interesante, mundësi te mira për ngritje profesionale dhe orar fleksibil.

Afati për aplikim 02.06.2017 ora 18:00h | Shkruje pozitën në subject të email-it

Shpërndaje këtë konkurs