All posts by hallakate

Konkurs për punë

Ne jemi duke kërkuar kolegë që janë të interesuar të punojnë  me NE në këtë industri të re Pozitat e hapura: Dizajner/e Grafike Roli: Kontribuon ne procesin kreativ në projektet e kompanisë Zhvillon komunikimin vizual që arrin audienca të caktuara në media sociale dhe krijon eksperienca të reja: Me njohuri të shkëlqyeshme në Adobe Illustrator/InDesign/Photoshop Continue reading