Uncategorized

Konkurs për punë

A jeni të interesuar për punë ose praktikë në një ndër industritë më dinamike? Ju lutem na kontaktoni! Ne po kërkojmë kolegë të aftë dhe kreativ që janë të interesuar të zhvillojnë karierën në fushën e marketingut digjital dhe mediave sociale. Social Media Designer Video Editor Social Media Analyst Na dërgo CV-n dhe diçka që Continue reading