NA KONTAKTONI DHE NE DO TË JU NDIHMOJMË

Ne e vlerësojmë biznesin tuaj dhe ju garantojmë përgjigje brenda 24 orëve. Ju ofrojmë sqarime shtesë mbi shërbimet dhe pakot tona.

  • Mobil: +386 49 182566
  • Adresa: Rr.Sejdi Kryeziu 5, Pejton, Prishtina 10000, RKS
  • Orari i punës 
    Hëne – Premte 9:00 – 17:00
Hallakate_Logo

Hallakate SH.P.K

Pyetjet janë pa pare