Aida Sopi

Intern | Social Media Analyst

Pershëndetje,

Unë jam Aida Sopi, njëra ndër 4 praktikantet e para dhe më të reja të Hallakate-së.

Roli im në Hallakate është të praktikoj informatat që i kam absorbuar deri tash për Social Media Marketing, Data Analytics, Audience Behaviour, Content Writing dhe Content publishing

Me Social Media Management në mënyrë profesionale merrem tash e 1 vit

Hobi im tjetër përvec Social Media-ve është gjumi, me mujtë kisha flejtë ton ditën 🙂

Punën të cilën e kryej më shumë entuziazëm janë shndërrimi i të dhënave në informata dhe informatat në raporte të lexueshme.

Ndihmesa më e madhe në këtë pikë eshte Fakulteti në të cilin studioj – Sisteme të Informacionit në University of Business and Technology sepse aty mësoj konkretisht për punën të cilën e bëj.