Alba Keqa

Business Development Manager

Pershendetje

Une jom Alba Keqa, roli im është të zhvilloj biznesin dhe të mirëmbajë marrëdhëniet me klientat tanë. Kam përvoje në banka dhe financa ($$$$ dmth), ISO standarde (Risk Management), marketing, trajnime si dhe në zhvillimin e ekipeve.

Tashmë kam filluar një aventurë të re në botën e “Ekonomisë Digjitale”

Kam përfunduar Fakultetin e Administrimi të Biznesit me specializmin në Kontabilitet dhe Financa në Selanik të Greqisë.

Kombinimi i statistikave dhe analizave numerike me diqka ma ‘fun’ më ka bo me u interesu ne Digital Marketing dhe për këtë arsye sot unë jam në Hallakate!

Përveç punës, kom qef shumë me udhëtu. Nese nuk i vizitoj së paku 3 qytete te reja ne vit hiq s’jom e knaqun me veten. Shoqninë, muzikën, vallëzimin, leximin e Instagramin nuk duhet mi harru.

FOLLOW ME ne rrugëtimin tem në Hallakate, e pse jo edhe në Instagram.