Anda Hoxha

Intern | Social Media Community Manager

Tung,

Unë jam Anda e Hoxhës, njëra ndër praktikantet në Hallakate.

Jam në përfundim të studimeve për ‘Marketing’ në Prishtinë, kam qenë duke punuar në një numër të projekteve akademike të hulumtimit të marketingut, përmes të cilave kam zhvilluar një kuptim të sjelljes konsumatore, blerësve dhe trendet aktuale të marketingut.

Po ashtu, kam pasur përvojë që merret me financat dhe me pjesën e marketingut të projekteve me media sociale.

Hallakate më ka ofruar mundësinë për orientim në karrierë, e sidomos të jem më aktive në digjitalizimi e marketingut nepermjet mediave sociale.

Puna jeme është te promovoj kompani te ndryshme në media sociale, te merrem me konceptin e reklamave për mobile, analizim dhe monitorim e tyre