Melina Belegu

Intern | Social Media Copywriter

Une jam Melina Belegu, vajza më e hareshme në Hallakate.

Jam e diplomuar në Media dhe Komunikim, dhe me profesion jam gazetare.

Kam punuar në disa prej mediave vendore si #KlanKosova, #GlamRadio ku kam ushtruar talentin tim në shkrim dhe në zë.

Sot në ‘Hallakate’ e praktikoj të gjithë përvojen time dhe jam pergjegjese per krijimin e permbajtjes.

Pasioni im në media sociale filloj gjatë verës së vitit 2017, kur fillova ti ndihmoj biznesit tonë familjar.Aty e pash efektin e mediave sociale për bizneset si dhe ndikimi i permbajtjes ne “engagement” të klientëve. Kjo përvojë më bëri ti bashkohem ekipit në Hallakate.

Një ndër hobit e mi te preferuar është të regulloj, dhe të dizajnoj gjëra kreative, ndërsa në kohën e lirë me pëlqen të shikoj filma.