Valon Canhasi

Social Media Strategist

Tung,

Une jam Valon Canhasi themelues i Hallakate.com

Hallakate në fillim e fillova si ide per me zgjidh problemin e “SEARCH” në Kosovë … por e mësova shpejt që shprehitë e perdoruesit në Kosovë kanë ndryshuar. Sot ata hyjnë online per te zbuluar përmbajtje dhe jo për ta kërkuar atë.

Duke e pa që kjo shprehi tek ne është mjaft e zhvilluar vendosa që Hallakate.com ta shëndroj në Social Media Agency me sherbime te specializuara mbi prezencën online.

Sot Hallakate është kompani që ndihmon bizneset të kenë sukses në media sociale duke ofruar sherbime te konsulencës dhe zhvillimit të prezencës online.

Me +6 vite përvojë në Social Media ekosistem, unë dhe ekipi që udhëheq ndihmojmë organizatat dhe individët që të ndërtojnë audiencën dhe prezencën e tyre në media sociale

Sot i shërbejmë klientëve që janë lider ne sferën e prezencës online, kompanitë si Telegrafi.com dhe Gjirafa.com dhe shume klient te tjere qe jane lider ne fushen e tyre!

Trajnime

Një pjesë të kohës e ndaj për trajnime dhe sot jam trajner në fushën e Social Media dhe Digital Marketing  (ku +300 student kanë ndjekur trajnimet deri tani)

  • Trajner në ICK – Social Media Management (Valon Canhasi)
  • Trajner në Universum/DMI – Digital Marketing  Valon Canhasi)
  • Trajnime te specializuara për klientët tanë: Social Media Marketing, STAFF Coaching

Për të kuptuar më shumë për mua : Google me!