Konkurs për punë

A jeni të interesuar për punë në një ndër industritë më dinamike në Kosovë? Ju lutem na kontaktoni!

Ne po kërkojmë kolegë të aftë dhe kreativ që janë të interesuar të zhvillojnë karierën në fushën e marketingut digjital dhe mediave sociale.

Pozita e hapur:

  • Social Media Manager

 

Kushtet:

  • Pervojë pune në këto role (minimum 2 vite)
  • I/e afte te punoj në ekip
  • Të jetë kreativ dhe i gatshëm te mësoj gjëra të reja
  • Të kete pervoje ne menaxhim te kampanjave ne Facebook Ads Manager
  • Të kete pervoje ne Analytics (lexim dhe perpunim te te dhenave)
  • Të jetë aktiv në media sociale

Apliko duke derguar CV-ne dhe portfolion ne info (at) hallakate.com

Kushtet: Ambient modern i punës, ekip fantastik, mundësi per zhvillim, pagë solide

Afati per aplikim: ASAP  ( Konkursi eshte i hapur deri sa te plotesohet pozita)