All posts by hallakate

Konkurs për punë

A jeni të interesuar për punë në një ndër industritë më dinamike në Kosovë? Ju lutem na kontaktoni! Ne po kërkojmë kolegë të aftë dhe kreativ që janë të interesuar të zhvillojnë karierën në fushën e marketingut digjital dhe mediave sociale. Pozita e hapur: Social Media Manager   Kushtet: Pervojë pune në këto role (minimum Continue reading