Konkurs pune: Dizajner grafik

Hallakate

March 31, 2021

Hallakate po kërkon një Graphic Designer të avancuar të punojë për iniciativa dhe kampanja të një game të gjerë klientësh, nga kampanjat dixhitale e deri te krijimi i brendeve te reja dhe zhvillimin e atyre ekzistuese. Të bashkëpunojë dhe kontribuojë në vizionin kreativ të ekipit në te gjitha platformat dixhitale. 

 

Kërkesat:

👉Mbi 2 vjet përvojë pune në agjensionë marketingu apo te ngjajshem

👉Përvojë te gjere në krijimin e përmbajtjes vizuale ne social media

👉Portfolio të formatit PDF apo linkun e formatit digital për të dokumentuar vizualisht projketet e realizuara (obligative)

👉Njohuri të shkëlqyeshme të programeve: Photoshop dhe Illustrator. Njohja e After Effects është shumë e dëshirueshme

👉I/e avansuar ne trajtimin e tipografise, vëmendje te larte për detaje dhe organizim të përmbajtjes së dizajnit

👉Mendimin kritik të zhvilluar dhe aftësi krijimi konceptesh dhe idesh të reja

👉Vullnet për të marë iniciativë, aftësi i menaxhimit i të disa detyrave,përballim i presionit me qetësi, tolerance ndaj opinioneve dhe sugjerimeve te ndryshme te ekipit.

 

Pse duhet të punosh në Hallakate?

✅ Jemi agjenci udhëheqëse e mediave sociale në Kosovë

✅ Klientët e Hallakate kanë reputacion të gjerë dhe i përkasin industrive të ndryshme, andaj do të jepet mundësia të krijosh përmbajtje për disa nga kompanitë më të mëdha në vend, të zhvillosh eksperiencën tënde dhe të zgjerosh portfolion e punimeve tua

✅ Secili punëtor i Hallakate është lojtar kyç dhe suksesi i secilit është sukses i kompanisë

✅ Vlerat që drejtojnë punën tonë janë: rritja, kreativiteti, ndikimi dhe argëtimi

Nëse beson se jeni kandidat/e i/e duhur për ekipin tonë, dërgo CV-në dhe portfolion tënde në [email protected]

 

Konkursi është i hapur deri më 15 prill, 2021 deri në 11:59am.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të lajmërohen.

Suksese!

Shpërndaje në