fbpx

Madhësitë e imazheve në 5 rrjetet më të përdorura

Rrita Reka

August 30, 2019

Përmbajta vizuele në rrjete sociale gjithmonë ka pasur efektin më të madh tek përdoruesit, qoftë fotografi, imazh, dizajn, animacion ose video e thjeshtë. 

Gjatë surfimit online, përdoruesit duhet të gjejnë diçka që i ndalon dhe ia kap syrin atyre për të arritur qëllimin tuaj të caktuar. Kjo më së miri bëhet pëmes imazhit vizuel të brend-i t tuaj. 

Megjithatë, shpesh kemi pasur problem me i ra në fije dimenzioneve që kërkohen që aj imazh të del ashtu siç duhet dhe të duket bukur. 

Gjatë këtij artikulli, do t’iu tregojmë dimenzionet e duhura për përdorimin e imazheve në rrjetet sociale më të përdorura. 

1. Facebook

Profile picture: 180 x 180

Cover photo: 820 x 312

Shared image: 1,200 x 630

Shared link: 1,200 x 628

 

Event image: 1,920 x 1,080

 

Facebook stories: 1,080 x 1,920

 

2. Instagram

Profile picture: 110 x 110

Photo: 1080 x 1080

 

Instagram stories: 1,080 x 1,920

 

3. Twitter

Profile picture: 400 x 400

Header photo/cover: 1,500 x 500

In stream photo: 440 x 220 

 

5. LinkedIn 

Profile picture: 400 x 400

Header photo/cover: 1,584 x 396

Shared image/link: 1,104 x 736

 

6. Youtube

Profile picture: 800 x 800

Header photo/cover: 2,560 x 1,440

 

Video uploads; 1,280 x 720

 

Shpërndaje në