Andi Berisha

Dizajner Grafik

Më gjej online

Andi Berisha

Dizajner Grafik

Unë jam Andi dhe punoj si dizajner grafik në Hallakate.

Përvoja

Kam vijuar studimet në Akademinë “Evolucion” në Prishtinë, por dizajnin grafik, marketingun dhe së fundi, dizajnin dixhital, e mësova më së miri gjatë punës me klientë vendor dhe ndërkombëtar. Këtë profesion e bëj që nga viti 2008, njëherë si affiliate marketer, pastaj web-master dhe dizajner grafik. Në 2010 mora hapat e parë si praktikant në Pixels Productions, vazhdova punën me Zero Pozitive, Kanun dhe Trekuartista, ku fitova shkathtësi mjaft të rëndësishme për dizajn grafik dhe marketing.

Kam kryer trajnim për menaxhimin e rrjeteve sociale, çka më pasuroj edhe më shumë profesionalisht.

Hobi

Përveç punës që e bëj me shumë qef dhe kënaqesi, dashnia, shoqëria, muzika, kafet dhe lojërat elektronike janë pjesë e pandashme e jetes sime.