Ardiana Sadiku

Social Media Manager

Më gjej online

Ardiana Sadiku

Social Media Manager

Hi there! Unë jam Ana , Social Media Manager në Hallakate.

Përvoja

Kam punu fusha të ndryshme po në përgjithsi krejt ka të bëj me menaxhimin e contentit dhe zhvillimin e projekteve.
Kom diplomu në Sociologji në Universitetin ‘’ Hasan Prishtina ‘’.

Hobit

Shumicën e kohës e kaloj në laptop e kur trunii më lodhet ajo qka më relakson si shpirtnisht edhe fizikisht është yoga dhe ushtrimet fizike .