Arta Berisha

Graphic Designer

Më gjej online

Arta Berisha

Graphic Designer

Unë jam Arta, në Hallakate punoj si Graphic Designer.

Përvoja:

Studioj në Universitetin “Alma Mater Europaea Campus Rezonanca”, mirëpo dizajni grafik më plotëson profesionalisht të cilin e kam mësuar nga kurioziteti i madh për mënyrën se si funksionon dizajni dhe impakti i tij sidomos në postimet në rrjete sociale.

Me më shumë se 3 vite përvojë në industri të ndryshme si: industrinë e mediave dhe  korporatave tash edhe në  industrinë e reklamimit online po e shpreh kreativitetin tim me qëllim që përmes dizajneve vizuale të përcillet mesazhi sa më kjartë dhe estetikisht bukur.

Hobi

Përveq dizajnit në kohën e lirë gjej kënaqësi duke lexuar libra me përmbajtje të lloj-llojshme apo shikimin e dokumetarëve të ndryshëm të cilët më ndihmojnë mbi reflektimin e vetes çdo ditë.