Besart Lutfiu

Graphic Designer

Më gjej online

Besart Lutfiu

Graphic Designer

Unë jam Besart Lutfiu, jam pjesë e ekipës së departamentit të dizajnit në Hallakate.

Studimet në drejtimin Dizajn Grafik dhe Multimedia dhe përvoja paraprake më kanë ndihmuar që kohë pas kohe të perfeksionohem edhe më shumë.

Përveç punës, ndaj të cilës shprehi shumë përkushtim dhe kujdes, kohën e lirë pëlqej ta kaloj në ndjeshje futbolli, në hiking ku pëlqej t’eksploroj vendet interesante dhe majat e Kosovës.

Përveç ktyre jam n’pritje të zbuloj ndonjë talent të ri.