Dren Sopi

Business Developer Intern

Më gjej online

Dren Sopi

Business Developer Intern

Unë jam Dren Sopi dhe punoj në Hallakate si një Business Developer.

Eksperienca

Unë studioj në departamentin “Applied Economics and Management” në Universitetin e Prishtinës. Eksperiencat e mia të punës fillojn në një agjenci marketingu pastaj në një call center duke e vazhduar rrugtimin tim në një agjensi të konsullencës ku kam mësuar shumë për biznese, marketingun, ekonomin në përgjithsi etj.  Gjithashtu kam një çertifikat për dizajn grafik edhe pse nuk është fusha në të cilën fokusoj punën time.

Hobi

Mund të them se jam një tip mjaft aktiv. Jam marrë dikur me Kick Box, Volejboll, Futboll, Sporte të Tavolinës dhe tani kaloj shumicën e kohës time të lire me Çiklizëm dhe Fitnes. Më pëlqen shumë muzika dhe për këtë arsye kam mësuar si të luaj me gitarë dhe shkruaj tekste anash saj.