Edita Sylani

Social Media Manager - Intern

Më gjej online

Edita Sylani

Social Media Manager - Intern

Ckemi, Unë jam Edita dhe punojë si Social Media Menager – Internship.

Përvoja

Gjithcka filloi 2 vite më parë kur filloi interesimi im rreth Social Media Manager… Filloi diqka si pasionë që shumë shpejtë u realizua në kërkim të profesionalizmit rreth kësaj fushe.

Hobit

Tentojë gjithmonë të gjejë kohë për aktivitete fizike si fitnesi, po ashtu hobi im është fotografia, moda, interjer dizajn dhe udhëtimet.