Endrit Kryeziu

Social Media Manager

Më gjej online

Endrit Kryeziu

Social Media Manager

Unë jam Endriti dhe punoj si menaxher i rrjeteve sociale në Hallakate.

Përvoja

Kam vijuar studimet në Fakultetin Ekonomik departamenti Marketing. Poashtu, jam i certifikuar nga Google, DMI, GenM HubSpot në lëminë e marketingut dixhital.

Në të kaluarën kam punuar si social media strategist dhe social media manager në 2 kompani të huaja me bazë në SHBA dhe Kanadë. 

Hobi

Gjatë kohës së lirë, merrem me sport ku më së shumti më pëlqen futbolli. Ndër tjerash, lexoj shumë artikuj dhe libra të ndryshëm sidomos nga lëmia e astronomisë.