Enea Brovina

Training and Development Intern

Më gjej online

Enea Brovina

Training and Development Intern

Unë jam Enea dhe punoj në departamentin e trajnimit dhe zhvillimit.

Përvoja

Jam në vitin e dytë të studimeve në Shkenca Kompjuterike dhe Inxhinieri. Sa i përket eksperiences profesionale, kam punuar disa muaj në një kompani software-ike ku edhe kam pasur hapat e parë të programimit.

Tash jam në pjesën e ekipës të Hallakte në sektorin Trajnim dhe zhvillim. Arsyeja pse Hallakte, është sepse është një ambient i punës profesional ku kreativiteti dhe idea nuk mungojne.

Mundësi për t’u zhvilluar jo vetëm si individ por edhe profesionalisht.

Hobi

Gjate kohes se lire, me pelqen te shikoj dokumenatre konkurruese ne mes shefave me te mir ne bote gatim,dizjanereve te mbrendshem, ose shtepive me te bukura/ekstravagante ne bote.