Enkela Morina

Digital Project Manager

Më gjej online

Enkela Morina

Digital Project Manager

Unë jam Enkela dhe punoj si Digjital Menaxhere e Projekteve në Hallakate.

Përvoja

Jam ekonomiste e diplomuar në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”. Gjatë periudhës së studimeve, kam ndjek trajnime, shkollë verore e akademi që ndërlidhen me tema sociale dhe ekonomike. Pas një eksperience tre vjeçare të punës kryesisht në administrim biznesi, hulumtim tregu, procesim projektesh në mënyrë digjitale, tani jam e orientuar në marketing digjital, në një pozitë që i’u përshtatet profesionit e eksperiencës sime dhe mundëson zhvillimin tim në aspektin profesional.

Hobi

Gjatë kohës së lirë më pëlqen të lexoj libra me tema psikologjike ose ato në fushën e ekonomisë, të pikturoj dhe përgatitja e ëmbëlsirave është një hobi që shpesh herë e praktikoj.