Lura Meta

Graphic Designer

Më gjej online

Lura Meta

Graphic Designer

Jam Lura Meta dhe mbaj pozitën e Graphic Designer në Hallakate.

Përvoja

Kam studiuar dizajnin e komunikimit në Prishtinë ku jam prezantuar më detajisht me dizajnin grafik si profesion. Gjatë dhe pas studimeve, kam punuar në drejtime të ndryshme të dizajnit duke krijuar pervojë në dizajnime kryesisht në formatin dhe stilin e rrjeteve sociale, aplikacioneve dhe ueb faqeve, krijimin e brendit dhe identitetit për klient të ndryshëm vendor dhe ndërkombëtar, si pjesë e kompanive ku kam punuar dhe gjithashtu si freelancer.

Hobi

Perveq dizajnit, kohën e lirë e shfrytëzoj për leximin e librave dhe artikujve të ndryshëm rreth artit dhe dizajnit në mënyrë që të jem gjithmonë  në hap me trendet e fundit. Ilustroj herë pas here dhe shfrytëzoj kohën e lirë për përfundimin e projekteve personale. Gjithashtu, pëlqej dhe skijim, ku kohëve të fundit po punoj shumë që ta zotëroj edhe më mire.