Rreze Hoxha

Copywriter & Content Writer

Më gjej online

Rreze Hoxha

Copywriter & Content Writer

Hej hej! Unë jom Rrezja, Copyrighter edhe Content Writer e Hallakate-s. 🙂

Përvoja

Kom punu plot sene t’ndryshme po shumica sillen rreth shkrimit, sikur komunikimi, marketingu dixhital e zhvillmi i projekteve.

Kom diplomu në gjuhën angleze n’Universitetin “Hasan Prishtina” dhe jom certifiku në psikologji në Saint Catherine University, Minnesota.

Hobit

Kom qef me lëviz, kshtu që yoga, vallzimi, ushtrimet fizike… tu u mundu dëshpërimisht me e kompensu kohën që e kaloj ulun tu shkru.