Uresa Agaj

Account Manager

Më gjej online

Uresa Agaj

Account Manager

Unë jam Uresa dhe në Hallakate jam e angazhuar si Account Manager.

Përvoja

Eksperiencat e mia të kaluara janë të bazuara kryesisht në Business Development, menaxhim të projekteve, krijim të partneriteteve dhe kujdesin ndaj klientëve. Bashkëpunimi me liderë të kompanive ndërkombëtare dhe vendore ka ndikuar të bëhem përgjegjëse dhe e saktë në punën që bëj.

Kam diplomuar në Fakultetin Filologjik, dega Gjuhë dhe letërsi angleze në Universitetin e Prishtinës.

Përveq eksperiencave në fushën e biznesit, gjatë vikendeve punoj edhe si mësimdhënëse e gjuhës angleze në njërën nga shkollat private në Prishtinë. Ky aktivitet ma bën jetën edhe më dinamike që i përshtatet shumë lifestyle-it tim.

Hobi

Gjatë kohës së lirë më pëlqen të lexoj libra psikologjik, romane dhe cfardo lloj artikuj nga të cilët zhvillohem profesionalisht dhe mësoj gjëra të reja. Gatimin e kam pasion! Motivin gjej në ecjet e gjata në natyrë.