Për ne

Hallakate është ndër kompanitë e vetme në Kosovë që ofron shërbime të specializuara për krijimin, zhvillimin dhe menaxhimin e prezencës suaj në media sociale

Në jemi ekip që ndihmojmë bizneset të kenë sukses në media sociale:

  • duke krijuar prezencën online për biznese/organizata si dhe individ
  • duke krijuar eksperienca të reja digjitale
  • duke ofruar shërbime që lidhin audiencën në rrjete sociale
  • duke krijuar shprehi të reja të konsumimit te përmbajtjës

Ekipi

Historiku

2012

Pas analizës se te dhënave nga Hallakate.com erdhëm ne përfundim qe shprehia ka ndryshuar.

Sot përdoruesit shkojnë online për të zbuluar përmbajtje e jo për ta kërkuar atë.

Kjo na bëri ta kuptojmë qe ky biznes model nuk do të funksionon!

2013

Na lind nje ide për app dhe e dizajnojmë/konceptojmë, e për disa orë e ndërtojmë protot-tipin … dhe Ipko bëhet klient i yni.

Projekti: Ipko Menu APP

Ideator: Valon Canhasi

Zhvillues: Bujar Mulliqi dhe Milot Shala

2014-2016

Projekte/Konsulencë ne projekte të ndryshme

2017

Sot jemi Social Media Agency ku punojmë me ju përshtatë shprehive te reja të përdoruesve online nga Kosova.