Alba Keqa

Business Development Manager

Pershendetje

Une jom Alba Keqa, roli im është të zhvilloj biznesin dhe të mirëmbajë marrëdhëniet me klientat tanë në Hallakate. Kam përvoje në banka dhe financa ($$$$ dmth), ISO standarde (Risk Management), marketing, trajnime si dhe në zhvillimin e ekipeve.

Tashmë kam filluar një aventurë të re në botën e “Ekonomisë Digjitale”

Kam përfunduar Fakultetin e Administrimi të Biznesit me specializmin në Kontabilitet dhe Financa në Selanik të Greqisë.

Kombinimi i statistikave dhe analizave numerike me diqka ma ‘fun’ më ka bo me u interesu ne Digital Marketing dhe për këtë arsye sot unë jam në Hallakate!

Përveç punës, kom qef shumë me udhëtu. Nese nuk i vizitoj së paku 3 qytete te reja ne vit hiq s’jom e knaqun me veten. Shoqninë, muzikën, vallëzimin, leximin e Instagramin nuk duhet mi harru.

FOLLOW ME ne rrugëtimin tem në Hallakate, e pse jo edhe në Instagram.