Nita Qahili

Social Media Designer

Tung

Unë jam Nita Qahili, punëtorja e dytë, por dizajnerja e vetme për momentin në Hallakate.
Puna ime në Hallakate është me i dizajnu konceptet që i përshtaten eksperiencave të përdoruesve në rrjetet sociale. Pra roli im është Social Media Designer
E di sa e rëndësishme është me i përshtat postimet për të gjitha paltformat (Facebook, LinkedIN,Twitter,Instagra,Youtube) për atë arsye e kemi bo këtë manual {LINK}

Kur jam offline e udhëheqi Galerinë Qahili, një galeri e artit, ku bëjmë hallakama të ndryshme të fushës së artit.

Ndërsa për një kohë të gjatë mirrem me dizajn grafik dhe kom bo shumë sene të bukura edhe të shtrenjta.

Jam me 2 fakultete
a)Fakultetin e Arteve në Dizajn Grafik,
b)Fakultetin Filologjik, Gjuhë dhe Letërsi Angleze.
Për momentin jom tu studiu Master në Universitetin Erasmus në Roterdam