Hallakate mbajti trajnim për 30 kompani anëtare të OAK-së

Hallakate

August 22, 2019

hallakate - trajnim, OAK

Hallakate pati kënaqësinë që të mbajë trajnimin “Mediat Sociale për Biznes” për Odën Amerikane në Kosovë ku morrën pjesë 30 përfaqësues të bizneseve më të suksesshme në Kosovë.

Përfaqësuesit e kompanive anëtare të OAK-së ishin të interesuar në trendet dhe të rejat e fundit në botën e mediave sociale, përmbajtjën në media sociale dhe përdorimin e kësaj të fundit në promovimin e biznesit të tyre.  

Hallakate edhe njëherë është e privilegjuar që pati mundësinë të kontribuon në edukimin për rritjen e prezencës online të bizneseve dhe iniciativave vendore. 

Tash e 3 vite, Hallakate ofron trajnime të personalizuara për kompani dhe organizata të ndryshme në Kosovë.

Shpërndaje në

Artikuj të tjerë