Social Media Agency

 Hallakate ofron shërbime të specializuara për krijimin, zhvillimin dhe menaxhimin e prezencës suaj në internet

Aftësitë:
  • Auditim të prezencës në media sociale
  • Konsulencë strategjike
  • Krijim të target audiencës
  • Menaxhim të Facebook Ads
  • Shpërndarje të përmbajtjes
  • Menaxhim të faqeve dhe profileve
  • Krijim të përmbajtjes kreative
  • Raporte analitike
  • Trajnime grupore
  • Krijim i prezencës online (Web&Mobile)
Social-media-Kosovo
+
0
Vite eksperiencë
+
0
Kampanja të implementuara

Ekspertiza jonë disa vjeçare në media sociale dhe në marketingun digjital na mundëson që t’i kuptojmë nevojat tuaja dhe t’ju ndihmojmë në arritjen e qëllimeve me prezencë online.

0
h
Online
+
0
Klientë

Procesi i punës

1 Kafe me ekspertin

Para se me dalë online, preferojmë me u taku offline 🙂

Zhvillimi i Strategjisë

Çka? Qysh? Kur? Kush? Ku? Sa?

Konceptimi i kampanjës reklamuese

Facebook Ads, Instagram Ads, Twitter Ads, LinkedIN Ads, Youtube Ads

Analizë dhe Raportim

Sa likes? Sa klikime? Sa komente?

SOCIAL MEDIA NË KOSOVË

Analiza jonë tregon se Kosova në media sociale ka:

1.000,000 përdorues aktiv në Facebook

32,000 përdorues aktiv në LinkedIn

580,000 përdorues aktiv në Instagram

1 Milion përdorues të internetit në mobil në Kosovë

Prill 2017

Partnerët strategjik

Klientët | Shërbime të Konsulencës

Klientët | TRAJNIME