Konkurs pune për pozitën: Social Media Manager

Hallakate

January 8, 2022

Konkurs_pune

Ne po rritemi dhe kemi nevojë për njerëz me energji, kurioz edhe të gatshëm për me u rritë profesionalisht bashkë me ne.

Hallakate është agjencia e parë pure-play në #Kosovë që ofron shërbime të specializuara për krijimin, zhvillimin dhe menaxhimin e prezencës suaj në media sociale. Në zyret tona kemi kulturë shumë të mirë të punës, trajnime interesante dhe plot mundësi për zhvillim profesional.

Si SMM ju do të punoni me një ekip profesional per brende dhe kompani serioze. Në bashkëpunim me pjesëtarët tjerë te ekipit ju do të mund të zhvilloni dhe implementoni kampanja digjitale!

Përgjegjësitë:

1. Të planifikon dhe implementon detyrat  e SMM (si content plan, campaign plan, raportimet) .
2. Të menaxhojë dhe të mbikqyrë performancën e kampanjave në rrjete sociale për brende dhe biznese
3. Të punojë në ekip për krijimin dhe distribuimin e përmbajtjes për klientët që i menaxhon.
4. Të implementojë kampanja dhe ti optimizojë ato për të arritur objektivat e definuara.
5. Të identifikojë dhe monitoroj konkurrencën e klientit në rrjete sociale.
6. Të realizojë raporte mbi rezultatet e çdo kampanje në rrjete sociale dhe të ndërmarrë veprimet e nevojshme për të rritur vazhdimisht suksesin e tyre.
7. Të jetë në hap me trendet dhe praktikat e reja të rrjeteve sociale.
8. Të merr pjesë në trajnime dhe punëtori për zhvillim personal e profesional.

Kualifikimet për pozitën Social Media Manager:

1. Së paku 1-2 vite përvojë pune si menaxher i rrjeteve sociale (përvoja në agjenci është e dëshirueshme)
2. Njohuri teknike në menaxhimin dhe funksionimin e platformave si Facebook, Instagram, LinkedIn dhe Ads Manager & Google Analytics.
3. Të ketë përvoje paraprake ne menaxhim te kampanjave ne rrjete sociale.
4. Aftësi të mendimit kritik dhe zgjidhje të problemeve.
5. Aftësi për planifikim dhe punë në ekip.
6. Të jetë njohës i gjuhës angleze.
7. Të ketë dëshirë për zhvillim profesional.
8. Të ketë të mbaruar shkollim ose certifikim relevante të fushës (eksperienca e mëparshme dhe referencat përbëjnë avantazh)

Pse duhet të punosh në Hallakate?

✅ Jemi agjencia e parë e mediave sociale ne Kosovë dhe kombinojmë kreativën me digjitalen
✅ Klientët e Hallakate kanë reputacion të gjerë dhe i përkasin industrive të ndryshme, andaj do të jepet mundësia të krijosh përmbajtje për disa nga kompanitë më të mëdha në vend, të zhvillosh eksperiencën tënde dhe të zgjerosh portfolion e punimeve tua
✅ Secili punëtor i Hallakate është lojtar kyç dhe suksesi i secilit është sukses i kompanisë
✅ Vlerat që drejtojnë punën tonë janë: rritja, kreativiteti, ndikimi dhe argëtimi
✅ Mundësi me punu në ekip, e me profesionistë të fushës
✅ Mundësi me punu në teknologjitë dhe trendet e fundit
✅ Kushte të mira të punës dhe ambient modern

Nëse kjo pozitë është diçka që po të pëlqen dhe përshtatet atëherë, dërgoje CV-në me e-mail me titull:

Aplikim për pozitën – Social Media Manager në: [email protected]

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.

Suksese!

Shpërndaje në