Ekipi Jonë

Edhe pse secili prej nesh kemi shkathtësi dhe njohuri të ndryshme në fushat tona të ekspertizës, ne ndajmë një pasion të përbashkët për zhvillim, përparim dhe gjëra të bukura e kreative.

 • Engjëll Arifi

  Graphic Designer

 • Andi Berisha

  Dizajner Grafik

 • Uresa Agaj

  Account Manager

 • Rreze Hoxha

  Copywriter & Content Writer

 • Besart Lutfiu

  Graphic Designer

 • Merita Gashi

  Social Media Manager

 • Nektar Qarri

  Digital Marketing Manager

 • Endrit Kryeziu

  Social Media Manager

 • Norik Rizaj

  Creative Art Director

 • Valon Canhasi

  CEO | Social Media Strategist and Trainer

 • Bëhu pjesë e ekipit!

Miqtë tanë

 • Yll Zagragja

  Financa | Zagragja & Associates

 • Shkumbin Ibraimi

  Burime Njerëzore | Mercurius Consulting

 • Faton Selishta

  CTO | Kutia

 • Gazmend Avdiu

  Video Produksion | Pixels

 • Abdullah Hasani

  Creative | Honedon