Sa shqiptarë përdorin Facebook dhe Instagram?

Hallakate

August 13, 2019

hallakate - statistika, sa shqiptare perdorin facebook, dhe instagram

Duke e marrë parasyshë aktivitetin e lartë të përdoruesve shqiptarë online, analizuam të dhënat në platformat sociale Facebook dhe Instagram për të parë numrin e shqiptarëve që përdorin këto platforma sociale.

Sipas të dhënave që gjeneruam, erdhëm në përfundim se shqiptarët pothuajse dyfish më shumë përdorin platformën sociale Facebook se sa Instagram.

Këto të dhëna na treguan se 4.1 milionë shqiptarë janë online në Facebook.

Kurse 2.7 milionë shqiptarë përdorin platformën sociale Instagram.

 

Burimi: Facebook dhe Instagram

Update: Mars 2020

Shpërndaje në

Artikuj të tjerë