Podcast: 3GO me Gentian Lluka

Valon Canhasi

September 30, 2021

Ne ditën ndërkombëtare të #Podcast ju njoftojmë me 3GO! (*trego)

Ne episodin e parë të #3GO podcast, mysafir e kemi z.Gentian Lluka (CEO | Telegrafi.com)
Genti na tregoj për rrugëtimin e tij si dhe rritjen e Telegrafit, si dhe çka na pret në të ardhmën në #DigitalMarketing

Shikim e dëgjim të këndshëm ?

Moderuar nga Valon Canhasi

Shpërndaje në

Artikuj të tjerë