Snapchat – platforma që më së shumti përdoret nga fëmijët në Kosovë

Hallakate

June 1, 2019

hallakate - femijet ne kosove, snapchat perdoret me se shumti

Gjatë një dite të zakonshme pune, filluam me mendu se çka mundemi me bo për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, 1 Qershorin.

Duke e pasur parasyshë numrin gjithnjë më të madh të fëmijëve që përdorin teknologjinë gjatë përditshmërisë së tyre, menduam se është ide e mirë të publikojmë disa statistika interesante sa i përket këtij grupi të përdoruesve. Krejt kjo për të rritur vetëdijësimin ndaj këtij grupi të përdoruesve dhe shprehive të tyre.

Kështu analizuam numrin e përdoruesve fëmijë që përdorin rrjetet e ndryshme sociale në Kosovë.

Të dhënat e analizuara janë për përdoruesit e moshës 13-17 vjeç kurse rrjetet sociale e analizuara janë ato që përdoren më shumë në Kosovë: Facebook, Instagram dhe Snapchat.

Snapchat, është rrjeti social që përdoret më së shumti nga fëmijët në Kosovë.

Këto janë statistikat:

Snapchat 112,500

Instagram 40,000

Facebook 37,000

hallakate - femijet ne kosove, snapchat perdoret me se shumti

Burimi: Facebook, Instagram dhe Snapchat.

Qershor 2019

 

Shpërndaje në