fbpx

Sa shqiptarë përdorin Facebook dhe Instagram?

Rrita Reka

August 13, 2019

Kemi analizuar të dhënat në rrjetet sociale Facebook dhe Instagram për të parë se sa është numri i shqiptarëve në gjithë botën që përdorin këto rrjete.

Sipas analizës, erdhëm në përfundim se shqiptarët pothuajse dyfish më shumë përdorin rrjetin social Facebook. 

Të dhënat treguan se 4,2 milionë shqiptarë përdorin Facebook-un.

Kurse, 2,5 milionë shqiptarë përdorin Instagram-in. 

 

Burimi: Facebook dhe Instagram

Mars 2018

Shpërndaje në