fbpx

Hallakate mbajti trajnim për 30 kompani anëtare të OAK-së

Rrita Reka

August 22, 2019

Hallakate pati kënaqësinë që të mbajë trajnimin “Mediat Sociale për Biznes” për Odën Amerikane në Kosovë ku morrën pjesë 30 përfaqësues të bizneseve më të suksesshme në Kosovë.

Përfaqësuesit e kompanive anëtare të OAK-së ishin të interesuar në trendet dhe të rejat e fundit në botën e mediave sociale, përmbajtjën në media sociale dhe përdorimin e kësaj të fundit në promovimin e biznesit të tyre.  

Hallakate edhe njëherë është e privilegjuar që pati mundësinë të kontribuon në edukimin për rritjen e prezencës online të bizneseve dhe iniciativave vendore. 

Tash e 3 vite, Hallakate ofron trajnime të personalizuara për kompani dhe organizata të ndryshme në Kosovë.

Shpërndaje në