Alma Spanca

Account Manager

Më gjej online

Alma Spanca

Account Manager

Tung unë jom Alma, Account Manager-e në Hallakate.

Përvoja

Fillimi i karrierës time ka nisë para 4 vjetëve dhe lidhet kryesisht me menaxhimin e klientëve. Kjo përvojë me klientë m’ka msu dhe m’ka ndihmu në zhvillim personal dhe profesional.

Hobit

M’pelqejnë filmat, ushqimi dhe muzika. 🙂