Driton Goleshi

Campaign Manager

@Toni

Më gjej online

Driton Goleshi

Campaign Manager

Unë jam Driton Goleshi, Campaign Manager në Hallakate.

Përvoja

Gjatë viteve të fundit kam punu si Campaign Manager në Agrando dhe si co-founder nê XPortalEsports ku e kom pas gjithashtu detyrën si Dizajner/Social Media Manager.

Me përvojen e punës që e kam fitu në fushat e ndryshme të marketingut dhe dizajnit arrij që me gjet zgjidhje kreative në sfidat e përditshme.

Hobit

Gjithashtu para disa viteve e kam krijuar stilin e ilustrimit 2cm Humans ku krijoj ilustrime të personalizume për njerzit në formën ma të vogel të mundshme.