Petrit Pjetër Bylykbashi

Senior Graphic Designer

Më gjej online

Petrit Pjetër Bylykbashi

Senior Graphic Designer

Unë jam Petriti, Senior Graphic Designer në Hallakate.

Përvoja

Punën time mund ta shihni këtu. ?

https://www.behance.net/petritbylykbashi

Hobit

Hobit e mia janë gjuetia dhe snowboarding.