Dea Lohaj

Digital Project Manager Intern

Më gjej online

Dea Lohaj

Digital Project Manager Intern

Hi, une jom Dea dhe jom Digital Project Manager Intern.

Përvoja

Karriera jem sapo ka fillu. Trajnimet e para për Marketing dixhital i kom përfundu në vitin 2020. Marketingu dixhital për mu osht ma shumë se veç ni profesion.

Hobit

Përveç që merrem me marketing, kohën tem me shumë knaqsi e kaloj tu ndëgju muzikë, tu lexu, tu shiku filma edhe tu u marë me aktivitete fizike.