Norik Rizaj

Creative Art Director

Noki

Më gjej online

Norik Rizaj

Creative Art Director

Unë jam Noriku dhe punoj si Drejtor Kreativ në Hallakate.

Përgjatë më shumë se 15 vjetësh përvojë pune, pata mundësinë të punoj për plot agjensi në New York dhe Kosovë. Si Dizajner, Drejtor artistik e Drejtor kreativ, ndër vite kam mbikëqyrur kampanja reklamimi për TV, print, media digjitale dhe media sociale, si dhe kam udhëhequr nisma për brendim dhe dizajnim për një gamë të madhe të klientëve e kompanive të ndryshme. 

Përveç dizajner, jam DJ i përkushtuar. Kam performuar përkrah DJ-ëve të njohur si: Seth Troxler, Solomon, Magda, Be Svensen, Sabo, Nickodemus, e të tjerë.