Nart Nimani

Dizajner grafik

Më gjej online

Nart Nimani

Dizajner grafik

Hello! Unë jam Nart Nimani dhe punoj si Dizajner grafik në Hallakate.

Përvoja

4 vjet më parë kam filluar të merrem me dizajnin grafik dhe marketingun dixhital, ku çdo ditë

e më shumë më është rritur pasioni për këtë profesion. Gjatë kësaj kohe kam punuar me plot biznese të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare, kjo më ka ndihmuar që të zhvillojë profesionalizmin tim çdo herë e më shumë.

Kryesisht merrem me “branding” dhe me marketing në rrjete sociale.

Hobit

Përveç karrierës në dizajn grafik, gjithmonë gjej kohën për të pikturuar dhe për të lexuar (më ndihmon shumë për zhvillimin e kreativitetit). Jam ithtar i madh i muzikës rep dhe tekno.

Sa iu përket sporteve, skijimi dhe basketbolli janë ato që më bëjnë për vete.

Peace!