Rinora Sheholli

Digital Data Analyst

Më gjej online

Rinora Sheholli

Digital Data Analyst

Përshëndetje, unë jam Rinora Sheholli dhe jam Digital Data Analyst Intern në Hallakate.

Përvoja

Kam qenë gjithmonë pasionante ndaj të dhënave, për shkak që ofrojnë zgjidhje të shumta për çdo problem. Kam studiuar Shkenca Kompjuterike dhe Inxhinieri në UBT, specializim i Databazës.

Hobit

Gjatë kohës së lirë lexoj libra: libra komikë dhe fanfictions, dëgjoj shumë muzikë dhe jam fanse e serialeve televizive.