Valon Canhasi

CEO | Social Media Strategist and Trainer

Tung,

Unë jam Valon Canhasi themelues i Hallakate.com

Hallakate në fillim e fillova si ide per me zgjidh problemin e “SEARCH” në Kosovë ku do të shfaqeshin vetëm rezultatet lokale(alla Google Kosova) … por e mësova shpejt që shprehitë e perdoruesit në Kosovë kanë ndryshuar.

Sot shumica e përdoruesve hyjnë online per te zbuluar përmbajtje dhe jo për ta kërkuar atë.

Duke e pa që kjo shprehi tek ne është zhvilluar në masë, vendosa që Hallakate.com ta shëndrroj në Social Media Agency me shërbime te specializuara per biznese dhe indvid mbi prezencën e tyre online.

Sot Hallakate është kompani që ndihmon bizneset të kenë sukses në media sociale duke ofruar shërbime te konsulencës, menaxhimit dhe zhvillimit të prezencës online.

Me +7 vite përvojë në Social Media ekosistem, unë dhe ekipi që udhëheq ndihmojmë organizatat dhe individët që të ndërtojnë audiencën dhe prezencën e tyre në media sociale

Sot i shërbejmë klientëve që janë lider ne sferën e prezencës online, kompanitë si Telegrafi.com dhe Gjirafa.com dhe shume klient te tjerë qe janë lider ne fushën e tyre!

Trajnime

Një pjesë të kohës e ndaj për trajnime dhe sot jam trajner në fushën e Social Media dhe Digital Marketing . Deri tani +300 student kanë ndjekur trajnimet nga unë

Angazhimet e fundit:

  • Trajner në ICK – Social Media Management (Valon Canhasi)
  • Trajner në Universum/DMI – Digital Marketing  Valon Canhasi)
  • Trajnime te specializuara për klientët tanë: Social Media Marketing, STAFF Coaching

Me gjej online!